Eenvoudig mobiel opslaan® Gemakkelijk inladen voor je eigen deur, opslaan bij ons op locatie.

Tijdelijke opslagruimte huren voor zorginstellingen

 

Zorginstellingen hebben regelmatig te maken met patiënten die komen te overlijden. Deze gebeurtenis is al verdrietig genoeg. Het is dan fijn om je niet druk te hoeven maken over hoe de woning zo snel mogelijk kan worden leeggeruimd. Daarom biedt Eenvoudig Mobiel Opslaan een gemakkelijke en snelle oplossing voor de opslag van de inboedel. 

Waarom als zorginstelling 

opslagruimte huren?

 • Snel en efficiënt leegruimen woning na overlijden
  Of het nu een hospice of een verzorgingshuis betreft, bij overlijden in een zorginstelling moet de kamer vaak binnen 7 dagen leeg zijn. Daarom is tijdelijke opslag een slimme oplossing voor het snel leegruimen van de woning. Zo kun je op een georganiseerde manier de inboedel tijdelijk opslaan.
 • Meer tijd voor nabestaanden om de spullen uit te zoeken
  Het voordeel van onze opslagruimtes is de flexibele huurperiode. Ook kunnen de nabestaanden bij de spullen wanneer dat uitkomt. Zo bepalen nabestaanden zelf wanneer ze de spullen van hun overleden dierbare willen uitzoeken. 
 • Veiligheid
  De loods waar we de spullen opslaan is op een bewoond en kleinschalig industrieterrein. Het terrein is voorzien van cameratoezicht. Door de vloerverwarming is de omgeving vochtvrij en minimaliseren we de kans op schimmels en ongedierte. Zo weet je zeker dat de spullen van de overleden patiënt in goede handen zijn. 
 • Kostenbesparing
  Je betaalt alleen voor de ruimte die je daadwerkelijk nodig hebt. Ook hoef je als zorginstelling niet te investeren in eigen opslagruimte. 

 

Eenvoudig Mobiel Opslaan | Kies voor gemak

KLANTENSERVICE

Hoe kunnen wij jou helpen?

E-mail

Mail ons je vraag
info@eenvoudigmobielopslaan.nl

WhatsApp

Liever appen?
Geen probleem!

FAQ

Antwoord op veelgestelde vragen

Telefoon

Maandag - Zaterdag
van 8.30 tot 17.00
(06-83039598)

Opslagruimte huren na overlijden patiënt

Natuurlijk via Eenvoudig Mobiel Opslaan

Wij begrijpen de uitdagingen van zorginstellingen bij het overlijden van een patiënt op het gebied van het leegruimen van de woning.

Afhankelijk van de situatie vinden we altijd een doeltreffende oplossing, eventueel in combinatie met het gebruik van eigen middelen en mensen. Contacteer ons gerust zodat we kunnen overleggen over de beste oplossing.