Eenvoudig mobiel opslaan® Gemakkelijk inladen voor je eigen deur, opslaan bij ons op locatie.

Opslagruimte huren zonder gedoe

 

Op zoek naar tijdelijke opslagruimte? Kies voor gemak door je spullen op te slaan via Eenvoudig Mobiel Opslaan. Je laadt je inboedel gemakkelijk op locatie in onze container en wij slaan deze voor je op in onze opslagloods. Je kunt op elk moment van de dag bij je spullen.

Opslagruimte huren was nog nooit zo makkelijk.

Wat is mobiele opslag?

Mobiele opslag is het opslaan van spullen middels een mobiele container. Deze hoef je maar één keer in te laden op locatie. Vervolgens breng je de mobiele container gemakkelijk met een bij ons gehuurde bakwagen of aanhangwagen naar onze opslagloods. Wil je je spullen weer terug, dan haal je hem op wanneer het jou uitkomt en laad je alles in één keer uit. Eenmalig laden en uitladen scheelt je veel tijd en gesjouw. Het is ook nog eens beter voor je waardevolle spullen. 

Voordelen mobiele opslagcontainer huren:
Of het nu gaat om het huren van grote of kleine opslagruimte maakt voor onze specialisten geen verschil. We behandelen elke klus zorgvuldig en met aandacht.

 

Eenvoudig Mobiel Opslaan | Kies voor gemak

Bereken je benodigde opslagruimte

Het kan lastig zijn om in te schatten hoeveel opslagruimte je nodig hebt. Hiervoor hebben we een handige rekentool gemaakt. Via deze tool bereken je snel en simpel welke maat container je nodig hebt. Bij Eenvoudig Mobiel Opslaan vind je 3 maten mobiele containers:

Klein: 3 bij 2 meter
Middel: 4 bij 2 meter
Groot: 5 bij 2 meter (alleen met BE rijbewijs)

Alle voordelen van
Eenvoudig Mobiel Opslaan

 

  • Makkelijk laden & lossen

Je haalt de bakwagen met mobiele container bij ons op. Wanneer je hem hebt gevuld, breng je hem weer terug wanneer het jou uitkomt.

 

  • Minder gesjouw

Maar één keer laden en één keer lossen. Dit scheelt je veel gesjouw én kostbare tijd. De laadklep in de bakwagen biedt extra gemak.

  • Lekker flexibel

Je kunt niet altijd alles plannen. Daarom kun je op elk moment van de dag bij je spullen.

 

  • Camera toezicht

De loods waar we de spullen opslaan is op een bewoond en kleinschalig industrieterrein. Het terrein is voorzien van cameratoezicht.

 

  • Vloerverwarming

Door de vloerverwarming is de omgeving vochtvrij en minimaliseren we de kans op schimmels en ongedierte. 

  • Maandelijks opzegbaar

Onze mobiele containers zijn maandelijks opzegbaar.

 

Mobiele opslag

Opslag box huren voor organisaties

Niet alleen particulieren kunnen bij ons tijdelijke opslag huren, wij zijn er ook voor organisaties. Wij begrijpen dat er bij het opslaan van spullen voor zakelijke doeleinden nog meer komt kijken. Daarom denken we graag met je mee over een passende oplossing.

Opslagruimte huren bij Eenvoudig Mobiel Opslaan

Opslagruimte nodig? Bereken dan met onze tool hoeveel ruimte je nodig hebt en vul het aanvraagformulier in. Heb je op korte termijn mobiele opslagruimte nodig? Bel ons dan even op om samen te bespreken hoe we je snel kunnen helpen. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op of neem een kijkje tussen de veelgestelde vragen. Let er bij tijdelijke opslag altijd op dat je goed controleert bij je inboedelverzekeraar of eventuele schade is gedekt. Eenvoudig Mobiel Opslaan is hier niet verantwoordelijk voor.

KLANTENSERVICE

Hoe kunnen wij jou helpen?

E-mail

Mail ons je vraag
info@eenvoudigmobielopslaan.nl

WhatsApp

Liever appen?
Geen probleem!

FAQ

Antwoord op veelgestelde vragen

Telefoon

Maandag - Zaterdag
van 8.30 tot 17.00
(06-83039598)

Investering

Maandelijks opzegbaar 

Eenvoudig Mobiel Opslaan werkt met standaard maten en daar horen ook eenvoudige prijzen bij. Je hebt al een bakkie van 12 kuub voor €100,- per maand. Uiteraard zijn onze opslagruimtes maandelijks opzegbaar.