Eenvoudig mobiel opslaan® Gemakkelijk inladen voor je eigen deur, opslaan bij ons op locatie.

Tijdelijke opslagruimte huren voor gemeentes

 

​​De gemeente is verantwoordelijk voor het opslaan en afvoeren van door de deurwaarder ontruimde inboedels. Een huisuitzetting dient zo efficiënt en snel mogelijk plaats te vinden. Het is altijd de vraag hoelang de inboedel dient te worden opgeslagen. Eenvoudig Mobiel Opslaan biedt een flexibele en eenvoudige oplossing voor gemeentes.

Waarom

tijdelijke opslagruimte

voor gemeentes?

 • Veilige opslag van persoonlijke bezittingen
  De loods waar we de spullen opslaan is op een bewoond en kleinschalig industrieterrein. Het terrein is voorzien van cameratoezicht. De vloerverwarming zorgt voor een zo vochtvrij mogelijke omgeving waardoor de kans op schimmels en ongedierte wordt geminimaliseerd.
 • Altijd toegankelijk
  De bevoegden hebben altijd toegang tot de spullen.
 • Flexibele opslagoplossing
  Mobiele opslagcontainers zijn beschikbaar in verschillende maten. Of het nu gaat om een paar dozen of de volledige inboedel, er is voldoende ruimte beschikbaar om alle bezittingen op te slaan. De containers zijn maandelijks opzegbaar.
 • Kostenefficiëntie
  Tijdelijke mobiele opslag voorkomt dat de bezittingen elders moeten worden ondergebracht, wat extra kosten en logistieke uitdagingen met zich mee kan brengen.

Eenvoudig Mobiel Opslaan | Kies voor gemak

KLANTENSERVICE

Hoe kunnen wij jou helpen?

E-mail

Mail ons je vraag
info@eenvoudigmobielopslaan.nl

WhatsApp

Liever appen?
Geen probleem!

FAQ

Antwoord op veelgestelde vragen

Telefoon

Maandag - Zaterdag
van 8.30 tot 17.00
(06-83039598)

Professionele opslagruimte voor gemeentes

Natuurlijk via Eenvoudig Mobiel Opslaan

Interesse in een samenwerking? Contacteer ons dan gerust. Samen bespreken we wat een passende oplossing is. We houden altijd rekening met de eventueel al beschikbare middelen en mensen om zo efficiënt mogelijk te werken.