Eenvoudig mobiel opslaan® Gemakkelijk inladen voor je eigen deur, opslaan bij ons op locatie.

Tijdelijke opslagruimte huren voor bouwmateriaal

 

Actief in de bouwsector? Eenvoudig Mobiel Opslaan biedt een uniek concept voor de bouw waarbij je in het weekend bouwmateriaal kunt opslaan in onze loods. Je slaat je bouwmateriaal veilig op in onze flexibele mobiele containers.

Waarom opslagruimte

huren voor bouwmateriaal?

 • Gemakkelijk laden en lossen
  Je laadt je spullen voor de deur gemakkelijk in met onze laadlift. Vervolgens breng je de bakwagen of aanhangwagen naar onze loods, waar wij de container een plekje geven. Heb je de materialen nodig, dan haal je de container op en leeg je hem weer voor de deur. Je hoeft dus maar één keer te laden en lossen.
 • Veilig
  Vaak vinden er in het weekend inbraken plaats op bouwplaatsen. Sla je bouwmateriaal veilig op op een andere locatie. Onze mobiele containers worden opgeslagen in een loods op een bewoond industrieterrein met cameratoezicht.
 • Flexibel
  Je bepaalt zelf wat je kwijt wilt in de tijdelijke opslagruimte. Denk aan bouwmaterialen, gereedschap of apparatuur. Pas de opslagruimte aan aan de behoeften van elk specifiek project. Ook de huurtermijn is flexibel.
 • Ruimte optimaal benutten
  Met tijdelijke mobiele opslag op een andere locatie benut je je bouwplaats optimaal. Grote hoeveelheden bouwmaterialen worden buiten de werkplek opgeslagen, waardoor je meer ruimte hebt om te werken.
 • Toegankelijkheid
  Je hebt op elk moment toegang tot je opgeslagen bouwmaterialen en gereedschap.
 • Kosten besparen
  Geen investering in extra bouwopslag, waardoor je veel kosten bespaart. Ook betaal je alleen voor de ruimte die je nodig hebt. Je kiest zelf hoelang je de opslagruimte wilt huren.
 • Uitstekende service
  Bij Eenvoudig Mobiel Opslaan staan we bekend om onze uitstekende service. We helpen je graag bij het vinden van de juiste opslagoplossing in jouw situatie.

Eenvoudig Mobiel Opslaan | Kies voor gemak

KLANTENSERVICE

Hoe kunnen wij jou helpen?

E-mail

Mail ons je vraag
info@eenvoudigmobielopslaan.nl

WhatsApp

Liever appen?
Geen probleem!

FAQ

Antwoord op veelgestelde vragen

Telefoon

Maandag - Zaterdag
van 8.30 tot 17.00
(06-83039598)

Opslagruimte huren voor bouwmateriaal

Natuurlijk via Eenvoudig Mobiel Opslaan

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze slimme opslagoplossingen kunnen bijdragen aan het optimaliseren van je bouwprojecten. Samen vinden we een op maat gemaakte oplossing die perfect aansluit op jouw behoeften en tijdschema.