Eenvoudig mobiel opslaan® Gemakkelijk inladen voor je eigen deur, opslaan bij ons op locatie.

Tijdelijke opslagruimte huren voor vakantieparken

 

Voor eigenaren of beheerders van vakantieparken bieden we de mogelijkheid om opslagruimte te huren voor seizoensgebonden en recreatieve goederen, zoals tuinmeubilair. Het is veel werk om al deze spullen op te slaan en te organiseren. Daarom biedt Eenvoudig Mobiel Opslaan een gemakkelijke oplossing voor opslagruimte. 

Waarom als vakantiepark 

opslagruimte huren?

 • Extra ruimte
  Vakantieparken hebben vaak beperkte opslagfaciliteiten. Het huren van opslagruimte stelt je in staat om de beschikbare ruimte op het park optimaal te benutten. Seizoensgebonden items kunnen buiten het hoogseizoen veilig worden opgeslagen, waardoor de beschikbare faciliteiten georganiseerd en aantrekkelijk blijven voor gasten.
 • Flexibiliteit
  Als je bij ons opslagruimte huurt, kun je de grootte selecteren op basis van je specifieke behoeften. Huren bij Eenvoudig Mobiel Opslaan is altijd flexibel, onze containers zijn namelijk maandelijks opzegbaar. Ook kun je bij je spullen wanneer dat nodig is. 
 • Veiligheid
  De loods waar we de spullen opslaan is op een bewoond en kleinschalig industrieterrein. Het terrein is voorzien van cameratoezicht. Door de vloerverwarming is de omgeving vochtvrij en minimaliseren we de kans op schimmels en ongedierte.
 • Kostenbesparing
  In plaats van te investeren in extra opslagruimte op je eigen terrein, biedt het huren van opslagruimte een kostenefficiënte oplossing. Je betaalt alleen voor de ruimte die je daadwerkelijk nodig hebt en voor de benodigde periode, zonder bijkomende kosten voor onderhoud, beveiliging of verzekeringen.

Eenvoudig Mobiel Opslaan | Kies voor gemak

KLANTENSERVICE

Hoe kunnen wij jou helpen?

E-mail

Mail ons je vraag
info@eenvoudigmobielopslaan.nl

WhatsApp

Liever appen?
Geen probleem!

FAQ

Antwoord op veelgestelde vragen

Telefoon

Maandag - Zaterdag
van 8.30 tot 17.00
(06-83039598)

Zakelijke opslagruimte huren

Natuurlijk via Eenvoudig Mobiel Opslaan

Of je nu extra ruimte nodig hebt voor een drukke vakantieperiode of tijdelijke opslag nodig hebt tijdens renovatiewerkzaamheden, wij begrijpen de specifieke behoeften van vakantieparken. Onze flexibele, veilige en voor bevoegden gemakkelijk toegankelijke opslagruimtes zijn geschikt om seizoensgebonden goederen in op te slaan. 

Afhankelijk van de situatie vinden we altijd een passende oplossing, eventueel in combinatie met het gebruik van eigen middelen en mensen. Contacteer ons gerust zodat we kunnen overleggen over de beste oplossing.